Здравейте колеги. От няколко дни съм горд собственик на страхотна Alfa 156 1.9 JTD. За жалост обаче, радостта ми бързо секна. В Петък сутринта си закарах колата във Ванто са смяна на масло, филтри, ангренаж и ролки. По късно ми се обадиха и ми казаха, че при смяната на горивния филтър се е счупила конзолата на горивния филтър. Днес във всички магазини и морги в които и аз и Ванто са търсили няма такава конзола. Моля ако някой е имал такъв проблем и знае къде мога да намеря конзола или пък ако става от някакъв друг автомобил моля да сподели, заради тази конзола не мога да се радвам на колата си. Казаха ми, че ако се поръчва от Италия, ще дойде най-рано след 2 седмици а цената е около 300лв. Моля помагайте......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Конзола на горивния филтър на 156 1.9 JTD
Collapse
X
-
[QUOTE=BGSpider;335070] По късно ми се обадиха и ми казаха, че при смяната на горивния филтър се е счупила конзолата на горивния филтър.QUOTE]
Какво значи това "счупила" , все си мисля ,че Ванто са сериозен сервиз , ако те са я счупили теб какво те бърка , да си я оправят. Търси си правата , ако проблема е причинен от тях , ако не е.......... кофти.
-
Търси втора употреба.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=15669'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
Comment